Fotoclub 't Filter Sneek

van beginner tot professionele amateur


23 januari 2019

De eerste uitdaging in 2019: Serie-fotografie

Op de eerste bijeenkomst in 2019 was het thema “Seriefotografie”. De door leden gemaakte series werden van commentaar voorzien door Saskia Bruinsma van Sasfotografie . De uitgangspunten voor haar zijn o.a. voegen de foto’s iets toe aan je verhaal, werken de foto’s samen, wat wil je laten zien, wat vertellen de foto’s mij, is de toevoeging logisch, welk gevoel roept het op? Met het heen en weer schuiven van de foto’s werd beoordeeld of de serie één geheel is. Soms is één van de foto’s té afwijkend van de anderen of meer een registratiefoto. Al met al blijkt dat seriefotografie nog niet zo makkelijk is!!

Opnieuw een leuke en leerzame bijeenkomst van fotoclub ’t Filter.

Best gewaardeerde serie werd gemaakt door Jeanette Rietberg die op deze website te zien is onder “Galerij.