Fotoclub 't Filter Sneek

van beginner tot professionele amateur


02 november 2020

Foto van de maand oktober cijfers en letters

Sneeker Nieuwsblad, week 45 2020

SNEEK De fotoclub ’t Filter is in oktober bezig geweest met het onderwerp cijfers en letters. De ‘winnende foto’ werd gemaakt door Ronald Mors.

De leden hadden zeer verschillende ideeën over dit thema, wat onder andere resulteerde in drukke straatbeelden met veel tekstreclame, letters op een herdenkingsmuur, bewerkt autonummerbord, losse letters gestrooid op tafel, tekst op flessen en cijfers van een rummikubspel.

De sterke foto van zeilen met een paar letters -een uitsnede van een grotere foto- van Ronald Mors is de foto van de maand van ’t Filter geworden. Ronald is veel met zijn boot op het water te vinden en fotografeert graag het water en de zeilboten.

Naast deze beste foto bij ’t Filter is hij deze maand ook fotograaf van de maand geworden bij de Fotobond afdeling Friesland, wat hij een hele eer vindt