Fotoclub 't Filter Sneek

van beginner tot professionele amateur


10 december 2020

Foto van de maand november afval

Sneeker Nieuwsblad week 50 2020

Leden van de fotoclub ’t Filter Sneek hebben zich in de afgelopen maand bezig gehouden met het onderwerp ‘afval’. Dit resulteerde in foto’s van onder andere verwijderde vloerbedekking in auto, een bladertapijt in de herfst, fietsen die uit het water gehaald waren, mondkapjes in het gras, handschoenen in de afvalbak, kunstwerk van afvalmateriaal door arbeiders in India. De foto van de maand was een wegwerpbekertje gemaakt door Julle Troost, genomen op het terrein van zijn toenmalige werkgever in Zuid-Holland. De rode kleur valt direct op en als men nauwkeuriger kijkt is het koffiemerk door het effect van de zon op de bevroren rijp goed te zien.